K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

O avtorjih in blogu

Blog
Blog se je začel kot poskus iz dolgočasja, zdaj pa se počasi razvija v zanimivo zbirko člankov. Medtem ko sledi aktualnim dogodkom pa se veliko ukvarja z že pretečenim časom in tako nastaja svojevrstna kronika, zapisuje pretekli čas, da se ga bomo lahko spominjali. Gostujoči avtorji prihajajo iz okolice Ljubljane, Idrije in Londona.
Klobi

je vzdevek nekega študenta rojenega 1987, ki trenutno študira na FRI. Vzdevek se je razvil iz njegovega priimka in ga spremlja že od sredine plavalne kariere, ki se je končala po vstopu na gimnazijo. Je ustanovitelj Kronike Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma (ime je bilo izmišljeno po njegovem vzdevku ;) ) V prostem času prebira fantazijo, gleda animeje in mange ter se uči japonščine.
Za firbce, ki so šli tole prebrat pa še tale link msn spaces

TheMuffinMan (objavlja od 13.2. 2007 naprej)
je vzdevek nekega 1984-ega leta rojenega študenta Angleščine na FF ki se v prostem času tudi uči japonščino, gleda risanke, špila košarko, biljard ter še polno drugih stvari.

Nejko oz. Janša Nejc (objavlja od 20.02.2007 naprej)
je vzdevek nekega študenta FRI, rojenega 1987, ki v prostem času dela marsikaj, najraje igra nogomet, gleda filme, predvsem pa se (trenutno) uči. (nejko je najbolj aktiven član bloga). Lahko si tudi pogledate mojo netlog stran

chucknorris (objavlja od 23.4.2007 naprej)
je vzdevek nekega študenta FDV…

tevta (objavlja od 12.5.2007 naprej)
je vzdevek trenutno najstarejše članice…

loondon (objavlja od 18.02.2007 naprej)
je vzdevek nekega osebka, ki je užival življenje v Veliki Britaniji zdaj pa ga v Brazliliji…

tome (objavlja od 20.02.2007 naprej)
je vzdevek nekega študent FS…

  • Share/Bookmark

3 odgovorov v “O avtorjih in blogu”

  1. Big Gigant Head Big Gigant Head pravi:

    Sej se je men vedno dozdeval da lahko sam Mihc pise takle blog. Nikol se pa nism spomnu, da bi pogledu kdo ali kaj. Smeha!

  2. klobi klobi pravi:

    Big Gigant Head od kje te poznam?

  3. Big Gigant Head Big Gigant Head pravi:

    Sporoč emajl, pa ti vse razjasnem. :)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !