K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

Projekt Živjo

Objavil klobi, dne 2.10.2007

Poglejte si dolgo pričakovani, vrhunski video, ki je nastajal celo poletje v treh državah in v katerem sodelujejo ljudje iz enajstih držav1 iz štirih celin.

Gre za moj projekt, ki se je začel nekega dne v gostilni Pod sklaco v Ljubljani. Osnovna ideja projekta je, da poprosiš ljudi da rečejo živjo v tvojo napravo za zajemanje žive slike2. Seveda vsi niso navdušeni nad tem, da jim težiš z kamero. Tudi ti so vključeni v posnetek. Na domači strani projekta lahko vidite večino celotnih posentkov, ki so bili uporabljeni za tale prvi končni filmčk.

Vesel bom vsake kritike in če vam je projekt všeč upam, da bo tudi kdo želel sodelovati pri njem. Kontakne informacije najdete na strani projekta. Prvi, ki se je že opogumil je bil Nomis, ki je v Turčiji posnel zelo lušten filmčk (vidite ga lahko čisto na koncu). Zahvalil bi se vsem ki so sodelovali v projektu3.

YouTube slika preogleda

 1. Slovenija, Brazilija, Združene države, Španija, Češka, Nizozemska, Turčija, Mehika, Južna Afrika, Kitajska, Kanada []
 2. fotkič ali pa kamera ;) []
 3. prostovoljno ali pa ne ;) []
 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “Projekt Živjo”

 1. Tretji Kamen Od Sonca » » Prodžekt Helou pravi:

  [...] Klobi mi je dolžen pivo za reklamo. [...]

 2. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  hahahaha, HUDO! svaka čast.

 3. yaser pravi:

  Čestitam, ustvaril si popolno bedarijo. High five!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !