K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

Če bi imel miljon dolarjev…

Objavil klobi, dne 26.08.2007

Mene pa zanima, kaj vse bi naredili, če bi dobili miljon evrov. Bi pomagali rešiti svet? Bi si kupili nov avto, bajto in ženo? Bi denar naložili in nikoli več odšli na job? Bi to komu povedali ali bi lepo sami uživali v denarju? Kaj bi naredili z svojim življenjem?

Barnaked Ladies so kanadska skupina, ki je slovenci ne poznate, poznate pa verjetno njihov šitklc If i had a million dollars, ki je ena izmed najbolj znanih kanadskih pesmi. Medtem, ko obstaja samo ena studijska izvedba je vsaka živa izvedba drugačna in jih je prav zanimivo poslušat1. Tule je izvedba iz leta 90, poslušajte da vidite kaj vse bi naredili z milijon dolarji:

YouTube slika preogleda

Jaz osebno si ne morem predstavljati kaj bi naredil z denarjem, je pa moje mnenje, da bi se potrudil da me denar ne bi spremenil. Sveta ne bi pomagal rešiti, avto bi si kupil nov, denar bi naložil, zaradi t.k. “fovšije” bi zaupal to le tistim, ki jim res zaupam, službo bi si vseeno poiskal, življenja pa ne bi bistveno skušal spremeniti.

  1. recimo na YouTube []
  • Share/Bookmark

En odgovor v “Če bi imel miljon dolarjev…”

  1. meglicm pravi:

    Prvo kar bi bilo, bi se kupil en dokaj luksuzen avtodom (za cca. 7 mio tolarjev) in odšel za nekaj časa z osebo, ki jo ljubim na potovanje z avtodomom v neznano. Ko bi prišel domov, če sploh, pa bi si še zgradil hiško in si privoščil kakšne 2 tedna toplic. Recimo, da bi mi ostalo še 40 miljonov tolarčkov. s tem denarjem bi si zgradil svoje malo podjetje in nekaj malega denarja vložil v najrazličnejše delnice.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !