K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

Malo hvalisanja ne škodi #4

Objavil klobi, dne 22.08.2007

Po zelo dolgi več kot dvomesečni pavzi, smo takoj na začetku spet začeli podirati rekorde. Včeraj smo imeli rekordno število obiskov. Google Analycits se je ustavil pri 1712 obiskov.

No, v prihodnje bo blog spet zaživel, obeta se nam tudi nov avtor, brali boste lahko o mojem potepanju po Londonu, Nejc vas bo sigurno razveselil z kakšnim zgodovinskim člankom, ne bo manjkalo tudi takih o glasbi in še o čem drugem. Druga doba pa se bo začela šele konec septembra, ko se končajo izpiti. Vsem želim veliko sreče pri izpitih!

P.S.: Na začetku poletja sem začel manjši projekt imenovan Živjo, ki je medtem postal mednaroden. Gre za idejo, da ljudem težiš naj v tvojo napravo za zajemanje žive slike rečejo živjo/hello/nekaj ve tem smislu. Seveda niso vsi tako navdušeni nad idejo. Če bi kdo želel videti še neobdelane posnetke se lahko javi ;) .

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !