K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

London: Day 1

Objavil klobi, dne 21.08.2007

Mariborsko letališče smrdi. Dobesedno. Drugače majhno in hitro se znajdeš. Že na letališču sva spoznala prvega Angleža iz Manchastra.1

Vzleteli smo predčasno in prispeli tudi. Stansted. Na nobeni kontrolni meji se jim nisva zdela sumljiva. Potem sva čakala na prtljago. Eno torbo sva dobila takoj, medtem ko sva na drugo čakala 20 minut, zanimivo predvsem ker sva jih skupaj oddala. Zamenjala sva evre, in ugotovila da imava sabo ene tako stare funte da jih niti ne sprejemajo več. Kupila karto za Stansted Expres za 15 futov2. 45 minut voznje. Prispela na Liverpool street Station in tam mejčkn zajebala prestopanje tako, da sva naredila manjši ovinek po podzemni. Med iskanjem sva odkrila da imajo poleg gasilnih aparatov tudi defiblirator kar takole pospravljen.

Potem prispela na New Cross, z odlično ročno narisanim zemljevidom3 in orientacijo sva skoraj takoj našla hostel. Zelo prijazno sva bila sprejeta. V sobo je bila že kar vključena ženska4. Ker nisva imela sabo preklopnika za angelške štekerje, sva ga sla iskat v najbližjo večjo štacuno a jih tam niso imeli, na koncu sva bla že malo obupana, pa sva šla vprašat v eno trgovino kjer so imeli samo hrano, tako zlo mejhno trgovino, pa mi je lastnik kar posodil zadevo in reku naj mu jo nazaj prinesem ko bom šel, čisto hudo, nč ni hotu od mene, je sam reku da je kristjan5 . Potem sva bila svinjsko lačna. Sva sla v ta najbližji fast food Halalh Meat in tam jedla fish and chips, medtem so enega polciaji popisali, ker je s kamero snemal malo pred trgovino in malo v njej, bil pa je prijetelj od uslužbencev restavracije6, najbrž mu ni pomagalo da je bil Indijec.

Takoj ko sem se usedel v common room so mi ponudili kozarec viskija s kolo. Spoznal sem dva Nizozemca, tri Francoze, tri Francozinje :D , Juzno afričana, Američanko , Rusa, Kitajca, Čeha, Romuna in se ene par drugih. Očitno poker ne pozna omejitev in tako smo igrali Texsas hold-em in sem si prigral 10 funtov. V finalu sem igral z Nizozemcem, ki so ga policaji pregledali ker je izgledal sumljiv in ga popisal, ker je izjavil da je na Nizozemskem kadil travo. (joj). Projekt Živjo7 je dobil prve mednarodne fraze hehe.

Nadaljevanje >> London: Day 2

 1. bil na Exitu in so mu ukradli celo torbo z cist vsemi dokumenti in denarjem []
 2. zajebala, ker nisva kupila povratne za 25 funtov toda njiker ni pisalo da je veljavna 1 mesec! []
 3. ga objavim kmalu []
 4. beri: mešane sobe ;) []
 5. že na prvi dan sva imela pozitivno izkušnjo v tem velikem mestu in iz njega sva odšla brez ene slabe []
 6. zmesani policaji []
 7. prvi del projekta se počasi zaključuje in zaenkrat kaže obetavno []
 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “London: Day 1”

 1. Prelc pravi:

  Bil pred 2 tedni v Angliji. Hrana je obup!!! :D

 2. inaaa inaaa pravi:

  kr “fauš” sm ti ;)

 3. klobi klobi pravi:

  London: Day 2

Komentiraj



XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !