K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

Finale Gospodinj in Male vasi

Objavil klobi, dne 26.05.2007

[no spoilers ] Desperate Housewives in Smallville

Smallville
Konec šeste sezone Male vasi končno naredi nekaj drastičnega. Lex Luthor se v tej sezoni že zelo približa tisti odrasli “super evil” različici. Spet pa je na koncu bitka epskih razsežnosti z nepresenetljivim “To be continued”, ki se bo verjetno spet hitro odvil na začetku naslednje sezone.

Mladi Superman je prava zadeva za pubertetniške najstnice in stripovske nadebudneže. Čeprav iz sezone v sezono pridobiva na odralosti in temačnosti je to vseeno serija, ki jo pogledaš ko ti je dolgčas.

Desperate Housewives
Konec tretje sezone. Če je bil Seks v mestu “alfa in omega” serija za samske ženske so Gospodinje to za poročene ženske. Finale končno poveča število pravih “gospodinj” in doda nekaj zelo finih zapletov, ki nas bodo matrali še celo poletje… Gospodinje so zame še vedno zelo zanimiva serija, ki se poglobi v drugače dolgočasna življenja gospodinj.

Četrta sezona se začne 23 septembra letos.

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !