K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

Ne čakaj pomladi…

Objavil Janša Nejc, dne 11.05.2007

… ne čakaj na maj… No, jaz sem ga dočakal zelo zelo optimistično. Prvič, da bom zvozu vse izpite oz. jih čimveč narediti (kar bo zelo težka naloga, saj se vedno kaj novega zgodi na blogu). Po  prvomajskih praznikih pa se mi je zvrtelo v glavi kot še nikoli. Prva prava ljubezen se ti zgodi, ko najmanj pričakuješ. In to je res. Sedaj se mi je svet nekako postavil na glavo, zdaj mi gre vse super, enkratno, What a Feeling!!!!

Maj je res prekrasen mesec, to opažam šele sedaj. Je obdobje, ko se ravno pomlad počasi seli v poletje, vse je zeleno, rože so že zacvetele po travnikih. Vedno me prijeten piš vetra pozdravi, ko se sprehajam po cesti, ponoči me v večini zvezde pričakajo, da se nagledam njih svetlobe. In pa luna! Verjetno je ona kriva za vse to, kar se mi dogaja. Ah, rožce povsod, povsod se črički že slišijo, v ozadju slišim šumenje morja, pekoče sonce… Poletje bo kmalu tu :D .

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Ne čakaj pomladi…”

  1. ancha pravi:

    pa ne da se je men isto nardil;) ja tale maj je res lep letos.
    vsem svetujem: mejte se radi!!!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !