K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

KMV (klobi music videos) – part thirty-three

Objavil Janša Nejc, dne 8.05.2007

In smo spet nazaj v kotičku našega bloga, kjer se redno proslavljajo najboljši videospoti vseh časov.

91.   Pink Floyd : “Another Brick In The Wall – Part Two”

“We don’t need no education…” Slavni verzi pesmice od Pink Floydov, ki so se z albumam The Wall proslavili po vsem svetu, še posebej zaradi njihovih koncertov. Videospot je sicer samo odsek iz filma The Wall – prvega filma, ki ga poznam, da je bil narejen iz nekega albuma. Zelo prepričljiv videospot, šola, otroci, ki pojejo refren pesmi, otroci, ki gredo v mesoreznico, patetični učitelji… Najboljši prizor, ko otroci zakurijo celo šolo.


YouTube slika preogleda

92.    Radiohead: “Just”

Vstopite v svet človeka, ki se brez razloga uleže na ulico in tam čaka, čaka… dokler se eden izmed mimoidočih spotakne ob njega. In potem se začne drama. Zelo zelo nenavaden videospot, misteriozen, na koncu pa nihče ne ve, kaj se je zgodilo (oz. nihče ne ve misterioznih besed). Če kdo pove, katere besede ležeči človek izreče na koncu, potem se tistemu prav gotovo ne piše dobro ;) .

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark

En odgovor v “KMV (klobi music videos) – part thirty-three”

  1. Kašpar Kašpar pravi:

    Ta pesem je legendarna!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !