K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

KMV (klobi music videos) – part eighteen

Objavil klobi, dne 15.04.2007

62. Wamdue Project – King Of My Castle [1999]
Chris Brann je tale štiklc, leta 1997, originalno imel v mislih za umirjanje tempa, toda ko je Roy Malone naredil house remix tega komada je štiklc dosegel svetovno znanost in zasedel med drugimi prvo mesto na Britanski in tretje na Nemški glasbei lestvici. Spot pa je razred zase, saj uporablja posnetke iz kultnega animeja Ghost in the Shell iz leta 1995, anime, ki je rušil rekorde in postavil nove mejnike v svetu risanih filmov. Res vredno ogleda.

YouTube slika preogleda

63. Daft Punk – One More Time (2003)
Duo Daft Punk je leta 2003 v kina splovil njun prvi animirani film Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem. Gre za čisto glasbeni film, v katerem slišimo le dva zvočna efekta, ki nista povezana z glasbo. Celotni film se odvija kot bi brez prestanka poslušal en štiklc z odlični prehodi. Za promocijo filma je izšel tudi album Dicsovery. Če imate čas, je tole res nekaj vredno dobre ure odlične muzike.
One More Time je prvi in tudi najbolj poznan del filma, ki se začne z veliko zabavo in konča z invazijo “tujih” osebkov.
(če bi kdo želel film se lahko zmenimo)

YouTube slika preogleda

P.S.: Medtem ko gredo zasluge za zavidljivih sedemnajs delov Nejkotu, je osemnajsti bolj animejsko obarvan od Klobi-ja.

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !