K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

KMV (klobi music videos) – part fifteen

Objavil Janša Nejc, dne 14.04.2007

57. Kanye West: “Jesus Walks”

Utrinki iz vsakdanjega življenja na ulici in doma, pa tudi v zaporu, zelo realistična pripoved, kaj vse se po svetu dogaja. Videospot, ki ima 3 svoje verzije, so močna pripoved o odrešitvi vsakega posameznika, ki je predsatvljen v videospotu. Angeli, ki se spremenijo v golobe, goreči križ in še mnogi drugi simboli. Zelo zelo močna pesem in pa tudi videospoti, pri katerih mi je osebno najboljša prva verzija ( se oproščam za začetnih 15 sekund, samo to je neka reklama, tako da jo kar preslišite).

1. verzija

YouTube slika preogleda

2. verzija

YouTube slika preogleda

3.verzija

YouTube slika preogleda

58. Madonna: “Oh Father”

Zdi se, kot da nas slika popelje v pravljico, vendar se po nekaj trenutkih gledanja zgodba drastično spremeni. To je Madonnina mogoče najbolj osebna pripoved v njeni diskografiji. Najbolj zabode v oči sneg, ki prestavlja nedolžnost, na pogrebu dekličine matere. Kakšen absurd! In seveda da ne pozabim omeniti čudovite črnobele slike!

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !