K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

KMV (klobi music videos) – part eleven

Objavil Janša Nejc, dne 11.04.2007

51. The Police: “Every Breath You Take”

I’ll be watching you” Sting se je ravno takrat razšel z svojo ženo, vso svojo bolečino pa je izrazil v tej pesmi. Videospot je bil narejen v črnobeli kompoziciji ravno zaradi tega, da so se lahko posamezni efekti bolje videli. Nepozaben je Stingov sijoči obraz (oz. njegova polovica), stari ljudje na violinah, kitarist s cigareto na kitari, še posebej pa sekvenca, ko pepelnik spremeni v boben. Detajli so zelo skrbno izbrani in postavitev kamere in slike pa dodata nepozaben pečat.

">/0.jpg" alt="YouTube slika preogleda" />

52. Godley & Creme: “Cry”

Pa poskusite najti pravega pevca v tem videospotu! Zares fascinantna ideja, kako je lahko vsakdo izmed nas pevec. Godley & Creme sta že tako ali tako znana kot producenta videospotov, samo tale videospot pa mislim da presega njune ostale videospote. Vse je možno videti, vsemogoče izraze na različnih obrazih, več person v enem samem glasu. To daje videospotu poseben pečat, celota, zbrana v eno.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !