K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

Finale tretje sezone Battlestar Galactice

Objavil klobi, dne 26.03.2007

[no spoilers] Uff.. Serijo sem začel gledati na RTL II, potem pa so nam ga skenslali :( . Ko sem si preko neta pogledal prvo sezono me je zagrabilo, sem si rekel pa dajmo še drugo. Drugo sem ujel nekje na polovici… Ko se je druga končala sem mislil, da se mi bo zmešalo… Zdaj na koncu tretje pa sploh ne vem kako naj izrazim svoje navdušenje. Konec tele sezone je prinesel veliko preveč za hitro obdelavo… Vem pa kaj me frustrira – dejstvo da bomo nove sezone deležni šele v začetku 2008, sicer me tolaži to da bomo deležni “filma” (vsaj 2 epizodi v enem – nekaj takega kot pilot verjetno) na koncu tega leta. Da ne bom pokvaril konca kakšnemu ki ga slučajno še ni gledal, pa bom zapisal samo to kar že piše na netu:

“Gaius Baltar is narrowly acquitted of treason. The fleet jumps into the Ionian nebula, and four of the final five Cylons discover their own true identities.”

Če še niste gledali potem ne veste kaj zamujate!

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Finale tretje sezone Battlestar Galactice”

  1. bogdan pravi:

    Tricia Helfer je huda!!!
    Tudi jaz bi bil rad Gaius!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !