K.L.O.B.I.

Kronika Labilnega Obširnega Blogerskega Individuuma

Kronika serije Stargate: SG-1 (prvi del)

Objavil klobi, dne 18.03.2007

Končala se je en izmed najuspešnejših znanstveno fantastičnih serij prejšnjega in tega desetletja. Toda pojdimo po vrsti.
Vrnimo se v leto 1994, ko je izšel prvi film z naslovom Stargate v glavni vlogi je Kurt Russel igral polkovnika Jonathan “Jack” O’Neil-a, James Spader pa je igral Dr. Daniel Jackson-a Prvotna ideja je bila narediti trilogijo, vendar je avtorje filma zamotilo ustvarjanje “Dneva neodvisnosti”.

Zgodba je že znana, odkrili so Zvedna vrata ki te v trenutku transportirajo na nek drug planet. Skrivnost poganjanja vrat je odkril dr. Jackson in ko je to odkrila vojska, ki je imela vrata v neki zaprašeni kleti v neki gori, so tja čez vrata poslali elitno ekipo, ki jo je vodil O’Neil. Seveda so jim s seboj dali atomsko bombo, tako za vsak slučaj. Zgodba se konča tako, da Zemljani zmagajo in odidejo nazaj, Jackson pa ostane na planetu z svojo “bride-to-be”. Marcel Štefančič je napisal zanimivo kritiko filma.

Naslednjič: skok v leto 1997 v prvo sezono Stargate: SG-1

  • Share/Bookmark

3 odgovorov v “Kronika serije Stargate: SG-1 (prvi del)”

  1. Ninočka Ninočka pravi:

    fak js sm gledala v šusu eno sezono za drugo, potem mi je bratc zbrisu iz kompa, bla sm pa totalno obsedena.. the best

  2. Legendaris Legendaris pravi:

    Tudi jaz sem jo oz. jo še spremljam. Pogledal sem si sedem sezon, tri me pa še čakajo. Če ne prej, si jih bom pogledal poleti, ko se končajo ostale nadaljevanke, ki jih spremljam.

  3. Razor pravi:

    @Legendaris: Oglej si samo še 8. sezono, 9. in 10. nista vredni vloženega časa. Ko si boš ogeldal 8. sezono pa presedlaj na StarGate Atlantis (spinoff), pravkar se zaključuje 3. sezona (v Kanadi se je že).

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !